OLAPLEX – Innovaatio hiustesi hyväksi

Olaplexin tehtävä on korjata, vahvistaa sekä suojata hiuksiasi. Parhaimmillaan Olaplex onkin kemiallisten käsittelyiden yhteydessä, vaikka se on toki myös mahdollista tehdä erillisenä tehohoitopalveluna.

Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta värjäyksen/vaalennuksen aikana, samalla korjaten aiemmin syntyneitä vaurioita. Suosittelemme käsittelyn ylläpitoa kotona käyttämällä sarjan pesu- ja hoitotuotteita.

Olaplexin ansiosta hiukseni ovat pysyneet hyvässä kunnossa koko vaalennusprojektin ajan. Kotihoitotuotteella saan kampaamokäyntien välissä ylläpidettyä käsittelyn vaikutusta ja mikä parasta, hiukset ovat upean kiiltävät ja sileät. -Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *